Hotell Refsnes Gods

Bryllup

Atmosfære og opplevelser. Det er hva bryllup på Refsnes Gods handler om. Siden 1760-årene har selskapslivet blomstret vest på Jeløy, midt i Oslofjorden. Huset ble bygget for selskapelighet, og det hele startet med David Chrystie og hans vakre frue, Sophie i 1767. Mange er de som har nytt godt av den store gjestfriheten i disse snart 250 år.

Bryllupspakker 2017 og 2018

  • Hotell Refsnes Gods, forsidebilde – dekket bord
    Klart for bryllup på Refsnes Gods

Den «store» bryllupsmiddagen på Refsnes Gods

Refsnes Gods er stedet for deg når du ønsker å feire den store dagen i herskapelige omgivelser med utsøkt mat og drikke. Din bryllupsfeiring er en opplevelse for livet, og på Refsnes Gods kan du nyte dagen i trygg forvissning om at det praktiske er i erfarne hender. Rammen rundt den store dagen er viktig – på Refsnes Gods har du valgmuligheter fra rustikk stemning i Vinkjelleren til ballstemning i Kongesalen. Omgivelsene er så vakre og romslige slik at her kan alt fra fotograferingen med den vakreste bakgrunn foregå til frokost dagen derpå. Det er plass til at gjestene kan slappe av og hygge seg mens brudeparet fotograferes, alt avhengig av antall og årstid blir det foran peisen, havestuen eller i haven.

Vielse i hagen?

Drømmer dere om utendørs vielse? Refsnes Gods har en stor og deilig hage med grønne plener og en nydelig lindetre-alle. Den er som skapt til å komme kjørende opp i med Rolls Roycen vår, mot ventende gjester klare til å skåle med brudeparet. Hver sommer har vi minst en brud som kommer ridende opp på hest. Andre velger å gå oppover alleen, som en lang og vakker kirkegang. De som ikke ankommer i bil velger gjerne å komme ned trappen fra Restaurant Munch. Mulighetene er mange. Sammen med brudeparet finner vi en løsning som dere blir fornøyd med.

Vi bærer ut stoler og legger ut rød løper, er det sterk sol eller litt regn, slår vi opp de to kjempestore parasollene som dekker hele området hvor vielsen foregår på. Brudeparet velger selv om de vil ha prest, vigsler eller dommer.

Hagen og stranden med sine plener og trær, er fantastisk vakre rammer for bryllupsfotografering.

Vi hadde tidligere en utendørs vielse som ble omtalt i Bryllupsmagasinet. Helene og Joseph hadde enkle krav,- det skulle være sommer, det skulle være romantisk, det skulle være utendørs seremoni og sjøen skulle utgjøre kulissene. På Refsnes Gods fant de drømmestedet sitt. Les artikkelen her.

Se en oversikt over våre bryllupslokaler her.

Trenger dere musikk til bryllupsfeiringen? Se vår samarbeidspartner her.

Trenger du frisør, makeup eller hudpleie til den store dagen? Se vår samarbeisdspartner Klinikken for Han & Henne.