Hotell Refsnes Gods

Tilbakemeldinger fra gjester

Stiftelsen IMTEC, november 2014
«Maten vi fikk servert gjennom hele uken var helt fantastisk god. Jordskokksuppen – perfekt. Lammekjøttet – smeltet i munnen. Spareribs til lunsj på fredag – kunne ha spist hele dagen!
All service vi fikk var også helt enestående,- velvillighet, profesjonalitet, påpasselighet… ingen ting å sette fingeren på.«

DnB, november 2013
«Takk for fint opphold! Prikkfritt arrangement, deilig mat og vin, hyggelig personale, flott kunstforedrag, koselig møterom og flotte rom. Og fine bøker!»

Pocos Holding AS, mai 2013
«Tusen takk for 2 fantastisk dager nede hos dere.  Det var en flott opplevelse, hvor vi ble tatt svært godt hånd om fra vi kom til vi dro.  Servicen var upåklagelig, maten nydelig, resepsjonen vennlige og hjelpsomme til enhver tid, og vi kan bare rose dere på alle måter.Vi merket at alle gjorde alt for å gjøre oss fornøyd, og det var vi virkelig: STORFORNØYD.  Dere kan være stolte av deres nydelige lokaler og deres fantastiske personale.
Hils til alle og takk for all velvillighet og god service innstilling. Vi kommer gjerne tilbake!»

Landkreditt Bank AS:
«Vi vil takke for en svært vellykket konferanse som vi hadde hos dere den 22 og 23 mars.
Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra deltakerne på fasilitetene, servicen og maten. Middagen på torsdag vet et av høydepunktene, så det får du bringe videre til kjøkkenet

AFK Eiendom:
«Meget hyggelig opphold og nydelig Tapas buffet, hils til kokken

NHO:
«NHO Østfold vil gjerne takke for perfekt gjennomføring av vårt arrangement
”Kick-off Global Future” 7. mars. Vi møtte vennlighet og flott serviceinnstilling
i alle ledd.«