Hotell Refsnes Gods

Tilbring natten i ditt eget galleri

Våre rom

Alle våre 61 hotellrom er utsmykket med originale kunstverk av fremragende nordiske kunstnere. Slik får alle rom sitt eget særpreg. I tillegg kan du nyte kunst i samtlige fellesarealer.
Hotellværelsene er godt utstyrt og ligger i moderne sidefløyer. Alle rom har parkett, gratis wi-fi, vannkoker og TV. Hotell Refsnes Gods er et røykfritt hotell.

  • suite, sjøutsikt, luksus
    Suite Weidemann
Hos oss finner du både enkeltrom, dobbeltrom og familierom, men vi er aller mest stolte av våre superiorrom med egen balkong og sjøutsikt. For ikke å glemme våre enestående suiter designet rundt originale kunstverk av Håkon Bleken, Frans Widerberg, Jacob Weidemann og Therese Nortvedt.

Baren er utsmykket med  Lise Malinowskys fargerike bilder inspirert av filmen om Dronning Victorias liv. Her kan du slappe av i våre dype salonger eller i engelske skinnstoler foran peisen. Enten i godt selskap eller alene med en god bok.

Fra havestuen kan du nyte utsikten mot Oslofjorden eller ta en tur ned til stranden. I hagen er det gode muligheter for både leker og spill. Kanskje du bare vil la tankene vandre i skyggen av et tre?

Velkommen til hotell Refsnes Gods!

Innsjekk: kl 15.00
Utsjekk: kl 11.00

Frokost serveres 07.00- 10.00 mandag – fredag.
Lørdag og søndag serveres frokost 08.00-11.00.